Dag van het Veilige Magazijn 2023

Van onveilig gedrag naar kansrijke oplossing

29 maart 2023

Zet ‘m in de agenda

‘Elke dag een beetje veiliger’

Een incident of ongeval op de werkvloer heeft een enorme impact op de hele organisatie. De meeste ongevallen in het magazijn worden veroorzaakt door onveilig gedrag van medewerkers. Tijdens de vernieuwde Dag van het Veilige Magazijn op 29 maart ga je actief aan de slag met het verminderen van dit onveilige gedrag op de werkvloer. Een uitdaging waar veel ondernemers mee te maken hebben en waar tegelijkertijd veel winst te behalen is.

De focus op deze dag ligt niet op ‘de beste zijn’ maar op ‘elke dag een beetje veiliger’. Laat je informeren en inspireren door experts en goede praktijkvoorbeelden.

Elke dag een beetje veiliger

Laat je informeren en inspireren door experts en andere ondernemers op het gebied van gezond en veilig werken. De vernieuwde Dag van het Veilige Magazijn staat volledig in het teken van ‘elke dag een beetje veiliger’.

Persoonlijk programma

Ieder magazijn heeft eigen uitdagingen rondom gezond en veilig werken. In 2023 staat ‘onveilig gedrag’ centraal. Kies 2 workshops die het beste passen bij jouw magazijnuitdaging(en). Je krijgt direct toepasbare tips om het morgen weer iets veiliger te maken.

Tips en handvatten

Na het evenement weet je wat je morgen kunt doen om jouw magazijn, opslag of distributiecentrum veiliger te maken. Je hebt concrete tips en adviezen opgedaan met antwoord op de vraag: hoe pak ik veiligheid aan?

Zet ‘m in de agenda

Aan de slag met de code