Dag van het veilige magazijn 2021

Hét logistieke evenement rondom gezond en veilig werken in het magazijn of distributiecentrum

24 maart 2021 | Online

Meld je gratis aan

Aan de slag met gezond en veilig werken

Wil jij aan de slag met het verminderen van schades, het voorkomen van onveilige situaties en fysieke belasting in het magazijn? Dan mag jij de online Dag van het Veilige Magazijn niet missen. Je bent in één ochtend volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en krijgt de praktische tips en handvatten om de gezondheid en veiligheid in je magazijn te verbeteren. Deze kun je direct toepassen in je eigen werkomgeving.

Update

Laat je informeren en inspireren door experts en koplopers op het gebied van gezond en veilig werken. Waar start je je veiligheidsaanpak? Wat zijn de vervolgstappen? En wat levert het op?

Persoonlijk programma

Ieder magazijn heeft eigen uitdagingen rondom gezond en veilig werken. Kies 2 workshops die het beste passen bij jouw magazijnuitdagingen. De overige workshops kijk je rustig terug!

Tips en handvatten

Na het evenement weet je wat een goede veiligheidsaanpak oplevert en heb je concrete tips en handvatten ontvangen om jouw aanpak de volgende dag naar een hoger niveau te brengen.

Programma

09:00 uur Ontvangst
09.15 uur Welkomstwoord
09.30 uur Keynote Swietelsky
10.10 uur Powerbreak (1)
10.15 uur Workshopronde 1
10.50 uur Powerbreak (2)
10.55 uur Workshopronde 2
11.30 uur Powerbreak (3)
11.35 uur Keynote Timberland
12.15 uur Aftertalk
12.30 uur Einde evenement

Sprekers

Laat je informeren en inspireren door experts en koplopers op het gebied van gezond en veilig werken

Inhoud

Keynote

Swietelsky Rail Benelux richt zich als allround spooraannemer op vernieuwing en nieuwbouw in de infrasector. Kenmerkend is dan ook haar specialisme in high-output vernieuwingsmachines waarmee Swietelsky Rail Benelux actief is in Nederland, België en Luxemburg.

In de duurzame mobiliteit van nu en de toekomst speelt de railsector een prominente rol. Het hoogste streven voor Swietelsky Rail Benelux is om dit op een zo veilig mogelijke manier te realiseren. Door de meest innovatieve spoormachines ter wereld te combineren met ervaren en deskundige medewerkers, biedt de organisatie de hoogst toegevoegde waarde. Excelleren in kwaliteit, kosten efficiëntie en doorlooptijd maken dit mogelijk.

In Almelo is het Distributiecentrum (DC) van Timberland gevestigd. Vanuit dit DC bedienen wij de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Timberland staat bekend om haar kwaliteitsschoenen, kleding en accessoires. Binnen het DC houden we ons bezig met het ontvangen, verwerken en versturen van producten volgens de eisen van de markt. Wij streven ernaar een servicegerichte, flexibele en betrouwbare partner te zijn voor onze interne en externe klanten. Hierbij vinden wij het belangrijk om onze kosten te beheersen. Wij willen onze medewerkers een gezonde, prettige en veilige arbeidsomgeving bieden met kansen voor ontwikkeling en ruimte voor maatschappelijke initiatieven.

Workshops

Partners

Mede mogelijk gemaakt door:

Sponsoren

Aan de slag met de code

Mis niets van de online Dag van het Veilige Magazijn

Meld je gratis aan | 24 maart 2021 | Online

Ja, ik ben erbij