Deelnemen

Bedrijven kunnen, op basis van vrijwilligheid, deelnemen aan de Code en daarmee ook in de toekomst hun magazijn blijvend gezond en veilig houden door verbeterstappen te maken.

Handvatten

De Code biedt daarbij verdieping in de vorm van handvatten voor onder meer cultuur en gedrag. Het stelt de mens centraal in de aanpak van veiligheid en gezondheid en in goed leiderschap door achtergrondanalyses van ongevallen en aanpak. En door gezamenlijke afspraken en good practices, die zijn gericht op evenwicht tussen mens, proces en techniek. Deelnemende bedrijven kunnen – indien nodig en gewenst – door de organisaties die de Code hebben opgesteld, worden geholpen.

“Deelname verplicht tot niets maar geeft aan dat het bedrijf volgens de code uitgangspunten wil (gaan) werken of al werkt. Een bedrijf dat op deze wijze deelneemt zal opgenomen worden in de lijst van bedrijven die zich committeren aan de code en daarmee voor iedereen zichtbaar worden. Daarmee wordt de positieve inzet duidelijk, voor werknemers, en partners in de keten, overheid of verzekeraars”.

Waarom deelnemen?

  • Borging bij werknemers
  • Betrokkenheid bij werknemers
  • Positieve uitstraling naar potentiele werknemers
  • Profilering in de keten
  • Goede verhouding met verzekeraars en de inspectie

Deelnameformulier

Via onderstaand formulier kan een bedrijf zich openlijk committeren aan de Code. Het laat op die manier zien volgens de ideeën en handvatten van de Code te werken aan een veilig en gezond magazijn.

Contactgegevens

Aanhef *

Bedrijfsgegevens

Bij vragen nemen we contact met je op. Je contactgegevens worden automatisch na 1 maand verwijderd.

Ambassadeurs

Deze bedrijven nemen al deel aan de code. Bekijk de volledige lijst.